Klik hier voor de Nieuwe Website.

Beste reiziger;

Er is een nieuwe website beschikbaar,ontworpen voor een betere service.

Het Shuttle Direct Team kijkt er alvast naar uit om uw bestemming een stapje dichterbij te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Betalen:
Kan je makkelijk met cash of met de bancontact app aan de chauffeur.
Luchthavenvervoer:

De dag voor het vertrek of de retour ontvangt u een sms,in deze sms staat het telefoon nummer van de chauffeur vermeld.U kan dan enkel met dit nummer van de chauffeur corresponderen.

# Pick up in Brussels Airport “JAVA COFFIE BAR”.

# Pick up in Charleroi Airport T1 aan de “Leonidas kiosk”. Voor de pick up in T2 aan de uitgang.

# Pick up in Schiphol Airport aan het “central meeting point”.

# Pick up in Antwerpen,Oostende,Luik,Lille,Eindhoven,Rotterdam,na het ophalen van de bagage bij het verlaten van de bagagehal.

 

Heenreis.

U kunt ten vroegste 3 tot 5 uren voor vertrek van uw vlucht worden opgehaald. U dient zich aan de afgesproken vertrektijd te houden.Deze wordt u de dag voor het vertrek per sms doorgestuurd.Gelieve +-10 min voor het afhaal uur standby te zijn.Bij gecombineerd vervoer reist u met andere klanten,bij comfort vervoer reist u alleen in de wagen en rechtstreeks deze heeft een toeslag van10€ per rit,business vervoer heeft een toeslag van 25€ per rit.Afhankelijk van uw type parking keuze,wordt u afgezet aan de “drop off” of in de parking p15.

 

Terugreis: 

Bij de retour ontvangt u een sms met het telefoon nummer van de chauffeur die je afhaalt.U kan dan enkel met dit nummer van de chauffeur corresponderen.De chauffeur zal zich kenbaar maken met de naam van de klant zichtbaar op de tablet.Bij gecombineerd vervoer reist u met andere klanten,bij comfort vervoer reist u alleen in de wagen en rechtstreeks,deze heeft een toeslag van10€ per rit,business vervoer geeft een toeslag van 25€ per rit .Aankomsturen door de klant doorgegeven bij het bestelformulier gaan we ook boeken in de planning. 30 minuten tot 45 minuten na landing(bagage) zal de chauffeur(onderaannemer) ter plaatse zijn.Indien deze veranderen of niet correct zijn doorgegeven door de klant op het bestelformulier,dan kunnen we helaas geen garantie geven om op tijd ter plaatse te zijn.Wijzigingen van uren, afzetplaatsen, aantal personen, e.d. kunnen een prijswijziging veroorzaken.Wachturen worden aangerekend per 45€/uur.Parking keuze is hier enkel mogelijk voor “open lucht” of “overdekt”.Drop off is niet mogelijk bij een afhaling op risico van PV politie.

Mocht u voor 16u de dag voor het vertrek of de dag voor de aankomst nog geen sms ontvangen hebben,gelieve dan contact op te nemen op het nummer 0478783095.Boekingen worden binnen de 24u verwerkt.
Taxi vervoer:

Taxi is bereikbaar Ma-Vrijdag tussen 08u00 en 20u00,andere uren en zat/zon feestdagen op afspraak.

 

Zie “Algemene voorwaarden”.©

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>